Seuraavan uintikuukauden alkavat vuorot ovat varattavissa ennakkovaraajille kuluvan kuukauden 2 pv alkaen ja muille 3 pv alkaen. Mukaan pääset myös vaikka heti!

Tervetuloa!

Tervetuloa varaamaan uintivuoroja Pikku Delfiinien nettiajanvaraukseen. Mikäli sinulla on juuri nyt voimassa oleva uintivuoro, ole ystävällinen ja hae salasanaa täällä. Kirjaudu sen jälkeen sisään ja tarkista, että tietosi ovat oikein.

Luo tunnus

Jotta voit varata uintivuoroja, sinun on rekisteröidyttävä varausjärjestelmään. Rekisteröityminen on nopeaa, turvallista ja helppoa.

Luo tunnus

Kirjaudu sisään


Facebook-kirjautuminen

Ohjeita

Luo tällä sivulla aluksi itsellesi tunnus järjestelmäämme. Kirjaa sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi sopiva salasana. Jos olet jo aiemmin kirjautunut ja/ tai sinulla on jo salasana, voit suoraan kirjautua järjestelmäämme kohdasta: Kirjaudu sisään. Kun olet kirjautunut järjestelmäämme, sinulta pyydetään yhteystietoja. Täytä kaavake. Yhteystietojen anto ei sido sinua vielä paikan varaamiseen. Pääset tämän jälkeen tarkastelemaan uintiryhmävaihtoehtojamme. Järjestelmän avulla voit uutena asiakkaana varata vuoroja tai jäädä jonoon odottelemaan teidän lapselle sopivan uinnin aloituskuukauden vapaita aikoja. Jos olet jo asiakkaamme, järjestelmän kautta saat hoidettua kätevästi uintipaikan peruutuksen, teet uintiryhmän vaihdon ja voit myös jäädä jonoon odottelemaan teille sopivampia uintiaikoja. Tervetuloa nettiajanvarausjärjestelmäämme!