Seuraavan uintikuukauden uintipaikat ovat varattavissa nettivarausjärjestelmässä kuluvan kuukauden 5 pv alkaen. Kirjaudu sisään ja varaa paikkasi!

Tervetuloa!

Tervetuloa varaamaan uintivuoroja Pikku Delfiinien nettiajanvaraukseen. Mikäli sinulla on juuri nyt voimassa oleva uintivuoro, ole ystävällinen ja hae salasanaa täällä. Kirjaudu sen jälkeen sisään ja tarkista, että tietosi ovat oikein.

Luo tunnus

Jotta voit varata uintivuoroja, sinun on rekisteröidyttävä varausjärjestelmään. Rekisteröityminen on nopeaa, turvallista ja helppoa.

Luo tunnus

Kirjaudu sisään


Facebook-kirjautuminen


Hinnasto 2017

Vauvauinti 30 min
79 eur / kk sis. kaksi aikuista + 1 lapsi
Sisar-ryhmät 30 min
79 eur / kk sis. kaksi aikuista + 1 lapsi + 20 eur / sisarus/ kk
Perheuinti 30 min
79 eur/ kk sis. kaksi aikuista + 1 lapsi + 20 eur / sisarus/ kk
Perheuinti 45 min
89 eur/ kk sis. kaksi aikuista + 1 lapsi + 20 eur / sisarus/ kk
Äiti-vauva -uinti (3kk-1.5v) 30min
79 eur/ kk
Perheuimakoulu 30 min
79 eur/ kk sis. kaksi aikuista + 1 lapsi + 20 eur / sisarus/ kk
Delfiinien tekniikka 2x30min / vko
92 eur / kk
Paperilasku
8 eur/ kk
Sähköpostilasku PDF
0 eur / kk

Ohjeita

Luo tällä sivulla aluksi itsellesi tunnus järjestelmäämme. Kirjaa sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi sopiva salasana. Jos olet jo aiemmin kirjautunut ja/ tai sinulla on jo salasana, voit suoraan kirjautua järjestelmäämme kohdasta: Kirjaudu sisään. Kun olet kirjautunut järjestelmäämme, sinulta pyydetään yhteystietoja. Täytä kaavake. Yhteystietojen anto ei sido sinua vielä paikan varaamiseen. Pääset tämän jälkeen tarkastelemaan uintiryhmävaihtoehtojamme. Järjestelmän avulla voit uutena asiakkaana varata vuoroja tai jäädä jonoon odottelemaan teidän lapselle sopivan uinnin aloituskuukauden vapaita aikoja. Jos olet jo asiakkaamme, järjestelmän kautta saat hoidettua kätevästi uintipaikan peruutuksen, teet uintiryhmän vaihdon ja voit myös jäädä jonoon odottelemaan teille sopivampia uintiaikoja. Tervetuloa nettiajanvarausjärjestelmäämme!